Enthousiast, betrokken, leergierig en nieuwsgierig naar het werk van anderen………….. herken je jezelf hierin als amateurfotograaf?

Dan zouden we graag kennis met je willen maken.

Als toekomstig lid van onze fotoclub ben je in het bezit van een camera en heb je de nodige basiskennis over fotografie in huis. Je bent enthousiast en wilt je kennis en vaardigheden graag delen met anderen. Daarnaast vind je het leuk om aan de hand van thema’s te werken, hebt een kritische open kijk op fotowerk en wilt jezelf ook graag verbeteren door te leren van anderen.

Wanneer je graag een avondje sfeer wilt komen proeven tijdens een van onze maandelijkse clubavonden, dan ben je van harte welkom.

Activiteiten van onze fotoclub:

•  Presenteren en bespreken van eigen fotowerk

•  Bespreken van het fotowerk van clubleden

•  Lezingen en fotopresentaties, verzorgd door gastsprekers

•  Opdrachten op basis van een gezamenlijk gekozen thema

•  Fotografie op locatie, georganiseerd door leden van de club

•  Clubwedstrijden

Ons ledenbestand is zeer gevarieerd.

Momenteel hebben we ongeveer 18 leden. Van jong tot oud, fotograferend met een compact- of spiegelreflexcamera met diverse lenzen. Leden met hun eigen voorkeur; variërend van natuur- tot architectuurfotografie.

Onze leden hebben één ding gemeen; hun passie voor fotografie.

Ieder clublid heeft eigen ideeën en interesses op het gebied van fotografie en heeft kennis en vaardigheden in huis.

Dit maakt het voor eenieder mogelijk om kennis en inspiratie op te doen en zichzelf te verbeteren op het gebied van de fotografie.

Lidmaatschapskosten;

Het lidmaatschap kost € 60,- per jaar en het seizoen loopt van januari t/m december.

De clubavonden vinden plaats op elke 1e en 3e dinsdagavond van de maand, van 19.45 uur tot p/m. 22.00 uur in "Het STADsCENTUM het Parochiehuis", Langestraat 79, te Stad Delden.

Voorafgaand aan de clubavond is er gelegenheid om binnen te lopen voor iedereen die tegen problemen aanloopt bij het fotograferen. Vanaf 18.45 uur zijn er leden van de fotoclub in het Parochiehuis aanwezig, die hierbij graag willen helpen. Dit ‘inloopuur’ is voor zowel leden als niet-leden toegankelijk.

Dus, mocht u tegen problemen aanlopen tijdens het fotograferen of tijdens fotobewerking, kom dan gerust langs zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.